Raibie šokolādes cepumi

Raibie šokolādes cepumi
Grūtības pakāpeViegli
Sagatavošana20 min
Gatavošana10 min
Kopējais laiks30 min

Klāt ir gada krāsainākie svētki, tādēļ lieliski uz galda iederēsies arī kāds raibs gardums - šokolādes cepumi ar krāsainajām konfektēm.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

No šī sastāvdaļu daudzuma iznāk aptuveni 12 cepumi. Būs nepieciešams mikseris un cepeškrāsns.

Bļodā ar mikseri sajauc sviestu kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Kad tas izdarīts, pievieno arī olu
Bļodā ar mikseri sajauc sviestu kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Kad tas izdarīts, pievieno arī olu un kārtīgi samiksē;
Atsevišķā traukā ber miltus, cepamo pulveri, kakao pulveri un sāli. Kārtīgi izmaisa;
Atsevišķā traukā ber miltus, cepamo pulveri, kakao pulveri un sāli. Kārtīgi izmaisa;
Pakāpeniski miltu un kakao maisījumu iejauc pirmās bļodas saturā. Sākumā var maisīt ar karoti vai mi
Pakāpeniski miltu un kakao maisījumu iejauc pirmās bļodas saturā. Sākumā var maisīt ar karoti vai mikseri, bet beigās kārtīgi masu izmīca ar rokām;
Sāk sildīt cepeškrāsni līdz 180°C. Veido mīklas bumbiņas apmēram 3-4 cm diametrā. Tad tās rokās sapl
Sāk sildīt cepeškrāsni līdz 180°C. Veido mīklas bumbiņas apmēram 3-4 cm diametrā. Tad tās rokās saplacina, veidojot plāceņus apmēram 7 mm biezumā, un kārto uz pannas, kurā izklāts cepampapīrs;
Dekorē ar krāsainajām konfektēm, tās iespiežot mīklā. Tad liek cepeškrāsnī uz 8-9 minūtēm. Kaut arī
Dekorē ar krāsainajām konfektēm, tās iespiežot mīklā. Tad liek cepeškrāsnī uz 8-9 minūtēm. Kaut arī sākotnēji tie var šķist vēl neizcepušies, ilgāk cept nevajadzētu, citādi tie atdziestot paliks pārāk cieti;
Cepumiem ļauj atdzist, lai tie iegūtu īsto tekstūru.
Cepumiem ļauj atdzist, lai tie iegūtu īsto tekstūru.

Komentāri