Jaunā mājas lapa

Jaunā mājas lapa

Čau! Ar prieku varu paziņot, ka Garšu Maģijas mājas lapa nu ir uzlabota, lai tā kļūtu vēl ērtāka un ar plašākām iespējām nekā iepriekš.

Receptes

Recepšu sadaļa tagad ir pārskatāmāka un vieglāk uztverama. Mājās esošās sastāvdaļas vari atzīmēt un tādējādi viegli pārskatīt, kas trūkst un kas vēl jānopērk. Nu receptēs varēsi atrast ne tikai pagatavošanas soļus ar attēliem, bet arī īsu video par to. Ja ir neskaidrības par izmantotajiem terminiem vai tilpumiem, atbildes iespējams atrast sadaļā "Apzīmējumi".

Lietotāja profils

Mājas lapas lietotājam nav nepieciešams obligāti reģistrēties, receptes, to pagatavošana un viss svarīgākais ir pieejams ikvienam, tomēr reģistrētiem lietotājiem paveras papildus iespējas. 

Ja ir radies kāds jautājums vai gribas kaut ko piebilst, reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus, uz kuriem atbildes sniegšu pēc iespējas ātrāk.

Tāpat reģistrētiem lietotājiem ir iespēja novērtēt recepti, uzslavējot (plaukstiņu ikoniņa) vai pasakoties par recepti (cepumiņa ikoniņa). Novērtējumu iespējams sniegt vairākas reizes, tādējādi sniedzot lielāku atzinību un papildus prieku Garšu Maģijas autorei. Lietotājam ir iespēja arī receptes, kas iepatikušās, saglabāt (grāmatzīmes ikoniņa) savā profilā, lai tās būtu viegli pieejamas un atkārtoti nebūtu jāmeklē.

Nobeigumā liels paldies Tev!

Prieks, ka esi kopā ar mani un Garšu Maģiju virtuves piedzīvojumos. Lai Tev izdevusies diena un virtuvē top vareni gardumi!


Publicēts: 2021. gada 17. jūlijs

Komentāri