Cīsiņi kārtainajā mīklā
Cīsiņi kārtainajā mīklā kā lieliska uzkoda, ko iespējams papildināt ar sieru un tomātu mērci, kā arī citām sastāvdaļām, piešķirot tiem jaunas garšas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kārtaino mīklu, ja tā ir sasaldēta, pirms gatavošanas nepieciešams atkausēt. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190°C;
Kārtaino mīklu sagriež aptuveni 2 - 3 cm platās strēmelītēs. Veikalā nopērkamās, saldētās plāksnes iznāk sagriez 4 daļās gareniski;
Strēmelītes tin apkārt cīsiņam. Strēmelītes iespējams gan sadalīt, ja tās ir par garu, gan salipināt kopā, ja to garums nav pietiekams, lai aptītu cīsiņam;
Trauciņā sakuļ olu;
Aptītos cīsiņus izkārto uz pannas un pārsmērē ar sakulto olu;
Liek cepeškrāsnī un cep 15 - 20 minūtes.
Komentāri